Schade? Niets moet!


Schade aan uw auto is nooit prettig, mocht het onverhoopt toch gebeuren dan bent u bij autoschade Velbo in goede handen. Wij repareren voor iedere verzekeringsmaatschappij en verzorgen voor u de complete afhandeling van de schade. U rijdt ondertussen gewoon verder in onze gratis leenauto.


Verzekeringsmaatschappijen zijn de laatste tijd echter bezig hun klanten te verplichten om de schade bij een ander herstelbedrijf dan die van uw keuze te laten repareren. De verzekeringsmaatschappij heeft vaak onderlinge afspraken met deze herstelbedrijven, zodat zij de schade voor hun voordeliger kunnen laten repareren.


U bent altijd vrij om zelf uw reparateur te kiezen! Laat u dus niet dwingen, autoschade Velbo hanteert dezelfde voorwaarden als alle andere bedrijven ongeacht wat er soms wordt beweerd.


Wat te doen bij schade?


Vul altijd het Europees schadeformulier in en laat dit door de tegenpartij ondertekenen
Neem contact op met autoschade Velo Bennekom, tel. 0318-413100 of stuur een bericht via ons contactformulier

dan plannen wij samen met u herstel en expertise van uw auto

Autoschade Velbo handelt het gehele herstel samen met uw verzekeringsmaatschappij af


Voordelen van autoschade Velbo:


Behoud van eigen risico
Gratis vervangend vervoer tijdens de herstelperiode (exclusief brandstof) Geen zorgen, de financiële afwikkeling van de

schade wordt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij geregeld. In overleg met u kunnen we gebruik maken van gebruikte en/of imitatie onderdelen

Alternatieve schadeherstel: restylen (uitdeuken zonder spuiten) van kleine parkeerdeuken, spotrepair kleine lakbeschadigingen


Graag zien wij u tegemoet voor een vrijblijvende schadeopgave!